Hoppa till sidans innehåll

Cykling Ånnaboda 25/5


Cykling Kristihimmelsfärdsdagen 25 Maj i Ånnaboda Örebro

Cyklingen kristihimmelsfärdsdagen som vi några år haft i Rönneshyttatrakten kommer vi att förlägga till Ånnaboda i år efter önskemål. Tanken är att vi cyklar en sväng på förmiddagen och sedan käkar vi lite lunch, efter lunchen tar vi ytterligare en tur. De som inte har möjlighet att vara med hela dagen kan antingen vara med på förmiddagen eller eftermiddagen.

 Samling kl. 10,00 vid SM stugan på parkeringen i Ånnaboda. Sedan cyklar vi i 3 fartgrupper som vanligt på några av dom 10 leder som finns i ca 2 timmar.  Efter lunchen startar vi kl. 14,00 och cyklar ytterligare några leder i ca 2 timmar.

Lunchen kan ätas på resturangen som finns där, men för att vara säker på att få någon mat måste man beställa bord i förväg tel. 019-295500. Vi kommer att ta med korv och bröd att grilla där för dom som vill det. Annars tar man med sig mat hemifrån.

Vägbeskrivning: Snabbaste vägen är via Örebro,i Örebro svänger man vänster mot Karlslund  Garphyttan och höger mot Ånnaboda i Garphyttan. Man kan även svänga av i Brändåsen mot Hardemo Fjugesta Lanna Vintrosa Garphyttan som är något kortare väg.

Alla är hjärtligt välkomna.  Något oklart ring Jan Brohmée 073-0647860.

Uppdaterad: 2017-07-02 22:32
Skribent: Ingvar Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: 0141-80029
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Blåklintsbuss

Byströms

Davidssonsbygg

Hasses

Larsa

Lewa

Cykelaffär

Sajab

Sportson

Thords

Tjällmo Vatten