Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kai Skidkurs vintern 2014

Skidkurs 2018


Inbjudan till skidkurs 2018

Godegårds SK bjuder för fjärde året i rad in våra medlemmar att delta i längdskidåkningskurs vintern 2018. Vi kommer under 4 söndagar och en torsdag, med start den 7:e januari, genomföra både teoretiska och praktiska kursaktiviteter för att förbättra allas förmåga att åka klassisk längdskidåkning. Vi vänder oss i första hand till Dig som inte har så stor vana av skidåkning.

Våra träningspass genomförs av en eller två av föreningens träningsansvariga och inleds med en teoridel. Under ett av passen kommer vi också att gå igenom hur man bör valla sina skidor. Efter teoridelen övar vi praktiskt i föreningens klassiska längdåkningsspår som är av varierande art. Blir vi fler än 6 deltagare så kommer vi ha två olika praktikgrupper så att vi kan anpassa hastighet efter deltagarnas skidvana.
Godegårds SK erbjuder skidspår av både enkel karaktär (inga branta nedförsbackar) men även mer avancerade för dem som vill prova på. Vid första tillfället skidar vi en knapp timme och ökar träningsdosen resterande söndagar allt eftersom.

Datum:    söndagarna 7/1, 14/1, 21/1 och 28/1. Reservdagar 4/2 samt 11/2.
                 torsdag den 11/1 (vallningsteknik)

Samlingsplats: Godegårds SK klubbstuga Krassbäck, skyltat ”skidstuga” från Godegårdsvägen ca 2 km söder om samhället Godegård.

Tider: samling kl. 09:30 för söndagarna, avslut senast 11:30. För torsdag den 11/1 gäller tiderna 19:00 – 21:00.

Antal deltagare: minimum 6 personer, maximum 12 personer

Ledare: Godegårds Skidklubb kommer att ha 1-2 ledare vid varje pass beroende på antalet deltagare.

Utrustning: vinterklädsel samt längdskidutrustning. Föreningen har möjlighet att låna ut utrustning genom samarbete med Team Sportia i Motala.

Ombyte: I klubbhuset Krassbäck finns det möjlighet att byta om och även duscha efter skidåkningen.

Vallning: Klubbhuser har egen vallabod som deltagarna kan utnyttja.

Skidspår: Godegårds SK har 4 olika skidspår av varierande art. Se skidspåren på föreningens hemsida www.godegardssk.se/Skidor/SkidsparenvidKrassback/

Anmälan: ett mejl till This is a mailto link senast torsdag den 21:a december 2017 med uppgift om;
- namn
- mobilnummer

Bekräftelse: Godegårds SK skickar ut en bekräftelse senast tisdag den 28:e december 2017 med uppgift om du har antagits till kursen samt hur kursavgiften skall inbetalas.

Kursavgift: 500 kronor per deltagare och skall vara inbetald senast onsdag den 5:e januari 2018 till föreningens pg. 7 68 84-6. Ange ”skidkurs” samt namn på inbetalningen. Avvakta betalning tills du fått bekräftelse den 28/12.

Medlemskap i Godegårds SK: Kursen riktar sig endast till medlemmar i vår förening. Är du inte medlem så ansöker du om detta, se information på vår hemsida ”Föreningen” – bli medlem”.

Snöbrist: Föreningen kan inte garantera detta evenemangspaket vid brist på snö. Arrangemanget gäller när klubben har minst ett åkbart spår öppet vilket annonseras på hemsidan. Om vi inte har snö när kursen är beräknad att starta så flyttar vi fram startdatumet en vecka, eventuellt 2 veckor.
För eventuell återbetalning av kursavgiften gäller följande;
- vid minst 3 genomförda kurstillfällen = ingen återbetalning
- vid 1-2 genomförda kurstillfällen = återbetalning med 250 kronor
- vid inget genomfört kurstillfälle = återbetalning av hela kursavgiften

För mer information om vår förening besök gärna vår hemsida www.godegardssk.se 

Uppdaterad: 26 NOV 2017 17:43
Skribent: Ingvar Persson

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Blåklintsbuss

Byströms

Davidssonsbygg

Hasses

Larsa

Lewa

Cykelaffär

Sajab

Sportson

Thords

Tjällmo Vatten