Hoppa till sidans innehåll

Värmestuga


Klubbstugan Krassbäck är öppen alla lördagar och söndagar från den 20:e december till sista mars under förutsättning att vi har minst ett åkbart skidspår. Vi planerar även för öppet under Nyårsdagen och Trettondagen samt under samtliga vardagar i sportlovsveckan. Detta under förutsättning att det finns minst ett åkbart spår, se under "aktuell spårstatus". Då har stugan öppet mellan kl. 10:00 - 15:00. För mer information om dagar, öppettider och hur du kan nyttja dusch- och toalettutrymmen vardagar, se information under "klubbstugan" - "öppettider". Du hittar också öppettiderna i vår kalender. När stugan är öppen går det bra att låna skidutrustning av föreningen för den som inte har egen sådan. Du har även tillgång till vallabod, inomhustoaletter och servering (kaffe och kaffebröd).

Vi har tidlås monterat i Krassbäck vilket möjliggör för alla besökare att komma in i den del av klubbstugan där vi har toaletter och duschutrymmen mellan kl. 08:00 - 20:00. Vi kommer även att låta vallaboden vara upplåst dessa tider. Observera att övriga delar av Krassbäck är larmat.Vi tar tacksamt emot ett frivilligt bidrag för denna service genom att du lägger en slant i den sparbössa som sitter inomhus mellan dam- och herrduschen.

Vill du lämna ett frivilligt bidrag för våra spår gör du det i en ny sparbössa som vi placerat utomhus på skidbodens vägg till vänster om spårkartan.

Uppdaterad: 23 MAR 2018 20:22
Skribent: Kai Sjögren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Blåklintsbuss

Byströms

Davidssonsbygg

Hasses

Larsa

Lewa

Cykelaffär

Sajab

Sportson

Thords

Tjällmo Vatten