Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Mallorca_2015

Mallorcaresa 2016


2015-12-13

Vi är i nuläget nio personer som köpt flygbiljetter till Mallorca i anslutning till påsken, med ganska varierande avrese- och hemresedatum. Om fler är intresserade att hänga med framgår resedatumen för oss som bokat via länken nedan.
Mallorca våren 2016
Boka gärna flyg före den 10 januari och följ med. När ni bokat mailar ni mig så att jag kan uppdatera deltagarlistan. Jag kommer att vara bortrest tre veckor kring jul/nyår, men vill ta kontakt med Venezia kring boendet när vi kommer hem, och då är det bra att veta ungefär hur många vi blir.

Länk till cykeluthyrare
http://www.huerzeler.com/en/rental-bicycles/rental-conditions-and-infos/

Sten
This is a mailto link

 
2015-07-02

Vi blev i slutändan 20 resenärer till Mallorca våren 2015. Bra väder för cykling och vi snittade upp mot ca 10 mil per dag. En del tuffingar tog långa bergsturen från Port Andratz upp till Port D´Alcudia, vilket är en riktig utmaning. Några av oss provade att bo i en trerumslägenhet och det trevligt tyckte i alla fall jag. 

Nedan finns litet material från vår resa 2012.

 Här är en resedagbok från våra resenärer som besökte Mallorca för cykling runt Påskhelgen 2012 samt veckan efter. Datumen blev 6:e april fram till 14:e april. I länken nedan inkluderas en bild per dag, olika cyklister skriver om var sin dag likt en dagbok varav en text är gjord på vers. Håll till godo.

Reseberättelse Mallorca 2012 (PDF, 841 kB)

Vår cyklist Olli har sammanställt en del bilder som togs under denna vistelse. Fotografer har varit Olli, Christer, Janne , Tobias, Ulf och Kai. Här delar Olli med sig av 178 riktigt bra fotografier av de drygt 600 bilder som togs under resan. Dessa ligger på Telia Säker Lagring. Klicka på Olli´s Mallorcabilder

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:41 Skribent: Sten Granath

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Byströms

Davidssonsbygg

Ditt Kontor

Fröbergs Rör

Hasses

Lewa

Cykelaffär

Sajab 

SK Måleri o Skogskonst

Thords

Tjällmo Vatten