Hoppa till sidans innehåll

SMS-grupp Godegårds SK Cykel


För att underlätta snabb informationsspridning till våra aktiva cyklister i Godegårds SK Cykel, så har vi beslutat att använda oss av tjänsten SMS-Grupp. SMS-grupp gör det möjligt att skicka gruppmeddelanden med vanliga SMS.

I korthet så innebär det att föreningenidag har två egna SMS-grupper vi namngivit ”Godegårds SK Cykel 1" respektive "2". Max mobilnummer man kan ha i varje SMS-grupp är idag 50 (tidigare 25). I dagsläget så har vi drygt 60 cyklister registrerade, ca 30 i varje SMS-grupp..

Så här funkar det:
När du SMS:ar till ett gruppnummer så går meddelandet ut till alla medlemmar på en gång. Allas svar går sedan till alla. Ett SMS som går till samtliga i gruppen kostar enbart som ett sänt SMS enligt din operatörs taxa för SMS. Våra gruppnummer är 71384 och 71385. Dessa nummer kan variera beroende på vilken operatör du själv har på ditt mobilabonnemang. Du skall alltid välja det nummer som du själv fått när du blev registrerad i SMS-grupp vilket är det nummer du också ser i mobilen när du fått ett grupp-SMS. Om du själv vill skicka ett meddelande via SMS-grupp till samtliga användare (inte bara till den grupp du tillhör) skriver du förslag på meddelande och skickar till 0768-503403 så ombesörjer vi att meddelandet går ut till alla. Glöm inte att lägga in ditt SMS-gruppsnummer i mobilens kontaktbok.

Styrelsen avsikt med SMS-grupp är att i första hand snabbt kunna informera om nyheter som lagts in på vår hemsida, spontanträningar, ändrade tider av torsdagsträningar eller andra påminnelser.

Om du vill ingå i vår SMS-grupp så meddelar du ditt mobilnummer till Olle Carlsson på mobil 0768-503403 eller till mejladress This is a mailto link  Likadant om du vill gå ur SMS-gruppen.

Tips! För enklare hantering av SMS-grupp så finns det en bra appllikation du kan använda i din mobil. Sök på "Supertext" och ladda ner applikationen. Är man med i fler än en SMS-grupp så får man en bra översikt över meddelanden och vilka som ingår i grupperna.

Uppdaterad: 21 JUL 2015 23:18 Skribent: Olle Carlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Byströms

Davidssonsbygg

Ditt Kontor

Fröbergs Rör

Hasses

Lewa

Cykelaffär

Sajab 

SK Måleri o Skogskonst

Thords

Tjällmo Vatten