2011 års kolmila revs lördagen den 21:a april 2012. Ett 20-tal personer hjälptes åt att riva milan, krossa kolet och förpacka det i 40 liters säckar. Sven & Sven hade förberett arbetet och trimmat in processen någon dag innan. Vi startade kl. 9 denna lördag och allt var klart till 15. Resultatet blev hela 746 säckar vilket är det högsta antalet säckar som producerats i någon av Godegårds milor från 2000-talet.
I samband med rivningen så fanns det kaffeservering och därtill kolmilebullar med lingonsylt till försäljning. Serveringen basades av Gerd. Stor åtgång på läckerheterna av både arbetande "kolgubbar" och besökare.
Av de 746 säckarna grillkol så såldes 600 av dessa redan under första dagen. 4 dagar senare så hade vi inte en endaste säck kvar till försäljning. Kolmilan byggdes upp under sensommaren 2011 utav 80 kubikmeter virke, mestadels björk men även inslag av al. Ett stort tack till våra huvudsponsorer Boo Forssjö AB, Boo Egendom AB och HESAB som bidrog med björkvirket till denna kolmila. Resultatet blev 746 säckar * 40 liter = 30 kubikmeter. Detta ger resultatet att massan i milan minskar med ca 60 % volym under själva kolningen som tog 9 arbetsdagar under hösten 2011. Denna vaktades dygnet runt av minst 2 personer åt gången.
Cykelsektionen som ansvarar för verksamheten med kolmilan tackar alla som bidragit med frivilligt arbete med att dels hålla en kulturhistorisk aktivitet vid liv samt till ett bra ekonomiskt bidrag till klubben. Ett speciellt tack till Sven & Sven samt Gerd som varit våra "grundbultar" till att detta fungerat så bra. Tack!