Hoppa till sidans innehåll

Skidspåren vid Krassbäck


Klicka på kartan för större format:

Översikt_skidspår

Här beskrivs föreningens skidspår som vi preparerar när det finns tillgång till natursnö. Föreningen har i dagsläget ingen egen möjlighet att spruta snö men det är allmänt känt att området runt Godegård normala vintrar oftast har god tillgång till snö. Vi preparerar skidspåren för klassisk skidåkning. Skateåkning är tyvärr inte möjligt då bredden på spårområdena inte tillåter detta. Vi tar inte ut någon avgift får skidåkning i våra spår men tar gärna emot frivilligt bidrag på plats i sparbössa eller genom swish-betalning (anslag på uthusvägg). Föreningen förespråkar att snabbare skidåkare passerar långsammar skidåkare genom att den snabbare själv går ur spår. Regeln "ur spår" gäller endast hos oss under utlysta tävlingar.
Kartan ovan är klickbar och visar en störrre karta i pdf-format. Karta med varje enskilt skidspår inklusive höjd- och avståndsdiagram hittas vid respektive skidspår.
Observera att samtliga våra skidspår är enkelriktade och vi ber dig att följa de spåranvisningar som finns på kartan och längs spåren.
Aktuell status på spåren hittar du under separat flik benämnd "aktuell spårstatus" som uppdateras så fort någon förändring har skett med spåren.

Uppdaterad: 04 JAN 2017 17:04 Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Byströms

Davidssonsbygg

Ditt Kontor

Fröbergs Rör

Hasses

Lewa

Cykelaffär

Sajab 

SK Måleri o Skogskonst

Thords

Tjällmo Vatten