Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


 

 

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

TeamSportia_2radig_CMYK (1)

Som medlem i Godegårds SK har du en föreningsrabatt på längdskidutrustning och skidvallor på 10 % i Motalabutiken. Rabatten avser varor till ordinarie prissättning. För att kunna erhålla denna rabattsats så måste varje medlem ha ett medlemskort i Team Sportia samt att varje medlem måste vara registrerad med tillhörighet Godegårds SK i deras Sportklubb. När du handlar, säg alltid till i kassan att du har föreningsrabatt.
Gör så här beroende på vad som gäller Dig!
A - Jag har redan ett medlemskort i Team Sportia:
Gå in på Team Sportias hemsida med adress http://www.teamsportia.se/sportklubben och logga in med ditt medlemsnummer. Har du glömt bort lösenordet så ber du först om ett nytt. Därefter loggar du in på din egen sida, kontrollerar dina uppgifter samt väljer ”medlemskap i idrottsförening”. Här väljer du ”Godegårds SK” ur scrollistan. Spara och du kommer automatiskt att få 10% rabatt på dina inköp framöver när du använder medlemskortet. Tycker du det är krångligt att själv registrera detta så be personalen i kassan så hjälper dom till.
B – Jag har inget medlemskort i Team Sportia men önskar ett sådant:
Besök Motalabutiken och ansök om medlemskap. Dom hjälper dig plats och du får ett medlemskort medans du väntar. Glöm inte att säga till om att du skall vara kopplad till vår förening.

Team Sportia har också möjligheten att kunna skicka ut riktade erbjudanden till de medlemmar i föreningen som registrerat sig på det sätt som beskrivs ovan.

 

 

Uppdaterad: 06 JUN 2018 10:19 Skribent: Olle Carlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Godegårds SK - Skidor
Godegårds SK, Godegård 304
59198 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Team Sportia

Axhults Gård

BARDS Entreprenad

Bergströms

Byströms

Davidssonsbygg

Ditt Kontor

Fröbergs Rör

Hasses

Lewa

Cykelaffär

Sajab 

SK Måleri o Skogskonst

Thords

Tjällmo Vatten